PREDSJEDNIK CRNE GORE
 

Novosti

Predsjednik Đukanović primio ambasadora Rumunije Ferdinanda Nagya

14/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ambasadora Rumunije Ferdinanda Nagya u susret sastanku predsjednika Đukanovića sa ambasadorima zemalja članica EU koji se organizuje na inicijativu ambasade Rumunije koja predsjedava Uniji.

Predsjednik Đukanović primio ministra vanjskih poslova Republike Češke Tomaša Petričeka

10/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ministra vanjskih poslova Republike Češke Tomaša Petričeka koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Predsjednik Đukanović primiće Tomaša Petričeka, ministra vanjskih poslova Republike Češke

09/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primiće sjutra (10.6.2019.) Tomaša Petričeka, ministra vanjskih poslova Republike Češke, koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Predsjednik Đukanović sastao se danas u Bratislavi sa Filipom Rikerom, vršiocem dužnosti pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Evroaziju

07/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sastao se danas u Bratislavi sa Filipom Rikerom, vršiocem dužnosti pomoćnika državnog sekretara SAD-a za Evropu i Evroaziju.

Predsjednik Đukanović na GLOBSEC forumu

07/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović učestvovao je na GLOBSEC forumu u Bratislavi.

Susret Đukanović - Lajčak

07/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na kraju prvog dana bezbjednosnog foruma GLOBSEC u Bratislavi razgovarao je s potpredsjednikom Vlade i ministrom vanjskih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom.

Predsjednik Đukanović učestvovaće na GLOBSEC forumu

06/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće danas u Bratislavu, gdje će na poziv rukovodećeg tima GLOBSEC-a učestvovati na ovom prestižnom bezbjednosnom forumu.

Predsjednik Đukanović primio ministarku odbrane Republike Italije Elizabetu Trentu

05/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ministarku odbrane Republike Italije Elizabetu Trentu, koja je boravila u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Predsjednik Đukanović primiće ministarku odbrane Republike Italije Elizabetu Trentu

04/06/2019

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primiće sjutra (05.6.2019.) ministarku odbrane Republike Italije Elizabetu Trentu (Elisabetta Trenta) koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.